Digital Kitchen Headquarters

Location Seattle, Washington
Design Principal Kirsten R. Murray

Located on the eighth floor of the Pacific Building, Digital Kitchen’s new headquarters features an outdoor terrace, open seating and reallocated space for private meetings.

Anchoring the room is a wood clad box that houses private video editorial suites. Three open banks of seating move away from the office’s former compartmentalized working arrangement.

A major focus of the new design was relocating the digital company’s servers. By moving the server room away from the exterior wall, natural light was drawn into the space and allowed for expanded server space.

Information

Loading Next Up...
Next up... Bird Watchers’ House
Clear all filters

Type

Status

Date

Region

Designer

Materials

Rooms

Features

Art

Show Filters
Projects Media

Filter archive by
projects or media

Drag
Back
Edit Done

Your clippings

Mail link Copied Could not copy Clear Clippings Save
Save your clippings to share or retrieve them later
View Fullscreen
View, edit and share your clippings here
Could not load page. The content may have been removed, or there may be a problem with your connection. Close
Loading

You are using an out-dated browser

Please update your browser. We recommend Google Chrome