Hollywood Hills Residence

Design Principal Tom Kundig

This project is a light-handed renovation and an addition to a Wallace Neff house in Los Angeles, overlooking the Griffith Observatory. The design aims to draw attention to the original mid-century house while screening the new addition from the street, creating a sense of privacy for the owners.

Sustainability features include rainwater collection, a greywater system, solar photovoltaic panels, solar hot water panels, native and drought tolerant landscaping, and natural ventilation.

Information

Team

Design Principal

Tom Kundig

Loading Next Up...
Next up... Chamber Music at the Frye Art Museum
Clear all filters

Type

Status

Date

Region

Designer

Materials

Rooms

Features

Art

Show Filters
Projects Media

Filter archive by
projects or media

Drag
Back
Edit Done

Your clippings

Mail link Copied Could not copy Clear Clippings Save
Save your clippings to share or retrieve them later
View Fullscreen
View, edit and share your clippings here
Could not load page. The content may have been removed, or there may be a problem with your connection. Close
Loading

You are using an out-dated browser

Please update your browser. We recommend Google Chrome