Publicis Lobby and Reception Remodel

Location Seattle, Washington
Design Principal Tom Kundig
Principal Kirsten R. Murray

Filtered and reflected light and unexpected use of multimedia play a starring role in the lobby of this international advertising agency. Light slots embedded in new partitions help to define the entry path to the reception desk, while video and sound dynamically communicate the firm’s identity to visitors and clients. The redesign continues into the elevators where fluorescent lighting is installed above translucent, luminous ceiling panels. At night, the reflected, glowing entry lighting is visible from the exterior, dramatically announcing Publicis’ presence at the street level.

Information

Team

Design Principal

Tom Kundig

Principal

Kirsten R. Murray

Project Architect

Christopher Gerrick

Loading Next Up...
Next up... Berkshire Residence
Clear all filters

Type

Status

Date

Region

Designer

Materials

Rooms

Features

Art

Show Filters
Projects Media

Filter archive by
projects or media

Drag
Back
Edit Done

Your clippings

Mail link Copied Could not copy Clear Clippings Save
Save your clippings to share or retrieve them later
View Fullscreen
View, edit and share your clippings here
Could not load page. The content may have been removed, or there may be a problem with your connection. Close
Loading

You are using an out-dated browser

Please update your browser. We recommend Google Chrome