Sawmill

Location Tehachapi, California
Design Principal Tom Kundig

The delineation between indoor and outdoor will disappear in this project when a custom gizmo blends the indoor and outdoor living spaces into one courtyard. The design incorporates several sustainable strategies, including wind power, solar panels, salvaged structural steel from a demolished cement plant and geothermal energy use.

More information coming soon.

Information

Team

Design Principal

Tom Kundig

Project Manager

Elizabeth Bianchi Conklin

Project Architect

Nahoko Ueda

Loading Next Up...
Next up... Bird Watchers’ House
Clear all filters

Type

Status

Date

Region

Designer

Materials

Rooms

Features

Art

Show Filters
Projects Media

Filter archive by
projects or media

Drag
Back
Edit Done

Your clippings

Mail link Copied Could not copy Clear Clippings Save
Save your clippings to share or retrieve them later
View Fullscreen
View, edit and share your clippings here
Could not load page. The content may have been removed, or there may be a problem with your connection. Close
Loading

You are using an out-dated browser

Please update your browser. We recommend Google Chrome