Whatcom Community College – Syre Student Center

This 36,632-square-foot building brings activities previously spread throughout the campus under one roof. The building houses a 500-seat theater, student lounge areas, a cafeteria, a bookstore, classrooms, student government and student newspaper offices and a game room. The building serves as the central meeting place and social hub for students and faculty. The rooftop lantern is designed to bring daylight into the central gathering space during the day, and become a welcoming beacon at night.

Information

Team

Project Manager

Bob Jakubik

Project Architect

Jim Friesz

Loading Next Up...
Next up... Chat-O Spapho
Clear all filters

Type

Status

Date

Region

Designer

Materials

Rooms

Features

Art

Show Filters
Projects Media

Filter archive by
projects or media

Drag
Back
Edit Done

Your clippings

Mail link Copied Could not copy Clear Clippings Save
Save your clippings to share or retrieve them later
View Fullscreen
View, edit and share your clippings here
Could not load page. The content may have been removed, or there may be a problem with your connection. Close
Loading

You are using an out-dated browser

Please update your browser. We recommend Google Chrome