Whatcom Community College – The Heiner Center

The unadorned, structural-brick volumes of this 44,000-square-foot facility (which includes the performance hall, library and classrooms) establishes a strong presence on the campus while organizing and containing the adjacent campus green. The interior is designed to reconnect the user to the campus—through framed views—and to the distant landscape. In establishing a campus architectural language, the building reinforces a sense of place.

Information

Team

Project Architect

Bob Jakubik

Loading Next Up...
Next up... Chat-O Spapho
Clear all filters

Type

Status

Date

Region

Designer

Materials

Rooms

Features

Art

Show Filters
Projects Media

Filter archive by
projects or media

Drag
Back
Edit Done

Your clippings

Mail link Copied Could not copy Clear Clippings Save
Save your clippings to share or retrieve them later
View Fullscreen
View, edit and share your clippings here
Could not load page. The content may have been removed, or there may be a problem with your connection. Close
Loading

You are using an out-dated browser

Please update your browser. We recommend Google Chrome